Bäst bärbar dator
Fakta och Info om bärbara datorer

Stationär eller bärbar dator?

Med snabbt försvinner gapet mellan de bästa stationära och bäst bärbar dator eller bärbara datorer i form av datorkraft, fler människor som syftar till att köpa en bärbar dator eller bärbar dator för att ersätta den mindre bärbar dator.

Den fråga som dominerar är hur kan någon få köpa en bärbar dator eller bärbara dator till det bästa priset, och oavsett om det är en ny, begagnad eller en renoverad bärbar dator?

Svaret är att du kan köpa en bärbar dator eller bärbar dator till lägsta pris genom att ta bort mellanhänder i transaktionen, där du faktiskt kan köpa direkt från säljaren utan de traditionella mellanhänder. Denna enkla lösning tyder på att köpa den bärbara datorn på nätet … och den största marknadsplatsen där du kan köpa på nätet är eBay!
För att komma ner till verkliga fakta om att köpa en bärbar dator från ebay, loggade jag personligen till ebay att genomföra ett forskningsuppdrag.

Det första stället att leta upp för om du köper en bärbar dator via eBay är att söka igenom den kategori 51.148 som är märkt ”Bärbara datorer, bärbara datorer”. Där kan du se ett stort utbud av märkesvaror bärbara datorer som är att vara intagen för att sälja under auktionsform. Tänk, är inte alla bärbara datorer används eller begagnade bärbara datorer, är helt nya bärbara datorer också anges för att sälja på samma gång. Även många begagnade bärbara datorer bär fortfarande en kvarvarande del av en garanti eller garanti som kommer när den först köptes ny.

På dagen för min forskning om bärbara datorer, bärbara datorer kategori, ville jag hitta vad som var den hetaste bärbara objekt som listas för auktion. Så jag började leta för bärbara datorer som var i färd med att auktioneras ut och som hade lockat mer än 20 bud. Av 140 sidor av listor som innehåller nyckelordet ”bärbara datorer”, sökte jag buden ut de första 5 sidorna av listor, och upptäckte 20 olika bärbara datorer vara listade hade mer än det lägsta bud 20 för att göra det en het eller favorit. Det lägsta antalet anbud var 21 bud för en Dell X300, och det högsta antalet anbud var 38 bud för en Dell C600 laptop. Av de 20 olika bärbara datorer som bjudit med mer än 20 bud var 12 från Dells varumärke, med Dell Latitude är den vanligaste hetaste bärbara säljs via eBay-auktioner. För det andra var Toshiba, Sony är den tredje hetaste objektet.

Medan priset på den bärbara datorn som säljs är beroende av många andra faktorer såsom ålder av datorn och den fysiska robusthet laptop efter fysisk användning (om det är åldern och används före) och särskilda funktioner som kom med det, i allmänhet mest av Dells bärbara datorer låg inom intervallet $ 160 till $ 295 för en begagnad-före Dell Latitude laptop med Dell Inspiton 9400 bjudit på $ 825,00

Med dessa fakta kan man börja göra några preliminära beslut om hans eller hennes bärbara dator eventuellt köp. Genom att gå till ebay kategori 51148, på någon typisk dag, kan vi ta reda på vad är det hetaste märket bärbar dator som säljs och till vilket utbud av priser, och om dessa bärbara datorer inom ut medel för inköp. I mitt särskilda exempel, jag hittade den hetaste bärbara datorn på erbjudande var en bärbar dator som kommer att kosta mig ca $ 160 till runt $ 295 en begagnad bärbar dator.

Shopping på nätet innebär stora besparingar i form av tid och pengar, och auktionen formatet möjliggör en dynamisk miljö att lägga bud på din tilltänkta inköp och gör att du kan sätta en gräns för din budgeterade priset. Ännu viktigare, speciellt de flesta poster, före älskade och använda före poster kan köpas till kraftigt rabatterat pris, vilket gör det möjligt för dig att köpa en bärbar dator till mycket rabatterade än deras inneboende värde.

Annonser
%d bloggare gillar detta: