Bäst bärbar dator
Fakta och Info om bärbara datorer

Billig bärbar dator

Köp en billig bärbar dator

Bärbara datorer ökar i popularitet i dessa dagar. Nästan alla bär på en nu för både arbete och underhållning. Bärbara datorer med den senaste tekniken introduceras på marknaden varje dag och dessa nya bärbara datorer levereras med en enorm prislapp. Men det innebär inte att du inte kan få en bra och billig laptop. Jag har sammanställt en guide som kan hjälpa dig i din jakt på en billig och bra bärbar dator.

Köp billig bäst bärbar dator med äldre teknik

Snabba framsteg i tekniken gör det meningslöst att köpa den senaste tekniken till ett högt pris. När bärbar dator med trådlös kapacitet först kom till marknaden, kan en enhet med denna teknik kostar upp till US $ 2500. Nu efter 2 år, kan du få en relativt snabb Centrino laptop för mindre än 1000 USD

Köp begagnade eller renoverade laptop
Avskrivning av en bärbar dator värde är så högt, att efter ett år på marknaden, kan en bärbar dator lätt förlora halva sitt värde. Så om du letar efter en billig bärbar dator, leta efter en som ligger nära ett år gammal. Inte alla begagnade bärbara är i dåligt skick. Du kommer att bli förvånad över att vissa begagnade bärbara datorer är fortfarande i gott skick eftersom deras ägare är makt användare eller spelare.

Köpa laptop från makten användare eller spelare
Jag gillar att köpa elektroniska prylar inklusive bärbara datorer från hårt användare kärna makt eller spelare. Låt mig dela med mig varför. Gamers eller effekt användare behöver normalt den senaste och mest kraftfulla tekniken för att köra sina spel eller strömkrävande applikationer. De ofta inte kommer nöja sig med det näst bästa. De har också en tendens att jaga efter den senaste tekniken. Så efter ett år, kommer de att bli uttråkad av vad de har och kommer att se att sälja sina bärbara datorer så att de kan köpa en ny. Nu om du funderar på att köpa billiga bärbara datorer med upp till modern teknik och du råkar ha vänner som är spelare, frågar dem om de vill sälja sina bärbara datorer. Vem vet, kanske kan du köpa en bra och billig bärbar dator från dem.

Skanna igenom spel forum och lokala gaming community
Om du inte redan har vänner som gillar att spela dataspel, sedan söka igenom Gaming Forum på internet är ett annat sätt att få bra och billiga erbjudanden för begagnad laptop. Internet gör det enkelt för dig att göra detta. Gå till google.com och börjar söka för spel forum. Besök var och en och se om de har en Trading avsnitt. Du kommer definitivt hitta många inlägg från spelare som vill sälja sina spel bärbara datorer.

Scan genom lokala anslagstavlor
Vill söka igenom lokala anslagstavlor nära dig för billiga erbjudanden på laptop.Especially om det finns mjukvaruföretag runt området. Programvara företag erbjuder sina begagnade datorer eller bärbara datorer till försäljning när deras programvara projekten avslutas. Jag personligen hade fått några bra erbjudanden för min familj och vänner.

Leta efter billig bärbar dator med minst 512MB minne
Detta är särskilt viktigt för begagnad laptop. Om processorn är långsam, då med mer minne kan kompensera för bristen i hastighet. I själva verket spelar hur mycket minne som en stor del i att bestämma hur snabbt en bärbar dator kör ett program. Bara genom att öka minnesstorleken kan du se en enorm skillnad i hastighet. En billig bärbar dator med minst 512 MB minne kan köra de flesta icke grafikintensiva program lätt.

Få billiga bärbara dator från välrenommerade tillverkare
Detta är mycket viktigt eftersom om du köper begagnad laptop är då chanserna att kräva service högre än en ny laptop. Så om du köper från en ansedd tillverkare, kommer du spara en massa problem och tid, om din dator behöver service.

Annonser
%d bloggare gillar detta: